Pravila privatnosti

Osnovna načela

Tvrtka Veterinarska stanica d.o.o., kralja Zvonimira 51, Prelog, OIB: 78889947672 (voditelj obrade) predana je cilju zaštite osobnih podataka svih strana s kojima je u komunikaciji. Zaštita podataka u skladu je s aktualnim zakonima, direktivama i uredbama, kao i svim profesionalnim načelima. Podaci koje prikupljamo ne prosljeđujemo trećim stranama ili javno objavljujemo.

Podaci koje prikupljamo

Prikupljamo i obrađujemo isključivo podatke koje zaprimamo putem prijave za kontakt izravno putem web stranice ili putem e-maila. Za sve podatke pružene putem e-maila, a u svrhu zaposlenja (ime, prezime, datum rođenja i spol, adresa, podaci za kontakt, podaci o školovanju i prijašnjim zaposlenjima) odgovorna je osoba koja pruža podatke. Navedeni podaci čuvat će se u trajanju selekcijskog postupka zaposlenja. Podaci su dostupni isključivo voditelju obrade, kao i tvrtki koja pruža usluge hostinga naših web stranica.

Svrha obrade podataka

Podaci se obrađuju radi zaposlenja ili u okviru postojećeg ili budućeg poslovnog odnosa. Svi zaprimljeni podaci čuvaju se u digitalnom obliku i obrađuju u skladu s GDPR regulativom.

Prava osoba čije podatke prikupljamo

Osobe čije podatke prikupljamo imaju pravo zatražiti informaciju o:

  • Svim osobnim podacima koje posjedujemo o njima
  • Svrsi obrade podataka
  • Pravu za ispravljanje nepotpunih ili pogrešnih podataka o njima
  • Pravu o zahtjevu za brisanje osobnih podataka ili ograničavanje načina obrade osobnih podataka

Korištenje kolačića

Koristimo kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo budući da oni služe za pamćenje određenih postavki stranice. Također koristimo kolačiće trećih strana poput koji nam trebaju za praćenje aktivnosti svih posjetitelja naše web stranice. Koristimo Google Analytics s kojim pratimo aktivnosti na našoj web stranici i temeljem zaključaka koje dobijemo analizom statistike, unaprjeđujemo dalje našu domenu i radimo za vas zanimljiviji te u konačnici korisniji sadržaj.

Voditelj obrade

Voditelj obrade ove web stranice i vaših osobnih podataka je

Veterinarska stanica d.o.o.

kralja Zvonimira 51,

40323 Prelog